Laatste tips

BeringenUW-24-F

Nu zondag, 2 juni, trek jij je wandelschoenen aan voor de CM Urban Walk Beringen!

Deze 11 ultieme tips brengen je alvast een stapje dichter bij de finish!

 1. Afhalen deelnemersbadge
  Op vertoon van je e-ticket kan je op zondag 2 juni je deelnemersbadge afhalen op de be-MINE site. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of kom de dag zelf even langs de helpdesk. Ben je ingeschreven via een groep? Volg dan de instructies van de groepsverantwoordelijke.
 2. Start in waves
  Het is belangrijk dat je je zondag houdt aan je gekozen tijdsslot, dit staat vermeld op je e-ticket. In een vroegere of latere wave starten is jammer genoeg niet mogelijk. Hierdoor willen we wachtrijen vermijden en kan je in alle comfort de verschillende locaties ontdekken.
 3. Openingsuren locaties
  Neem zondag je tijd om Beringen te ontdekken. Hou wel rekening met de openingsuren van alle locaties, die zijn aangepast aan de eerste en laatste startwave. Je vindt ze op de achterkant van je deelnemersbadge of de website.
 4. Bereikbaarheid
  We raden aan alle deelnemers aan om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Bekijk hier de bereikbaarheidsinformatie.
 5. Mag mijn hond meewandelen? Waar is de start? Waar kan ik parkeren?
  De antwoorden op al je vragen over de CM Urban Walk Beringen vind je in de FAQ!
 6. Hou je aan de verkeersregel
  Het parcours is volledig bepijld maar niet helemaal verkeersvrij. Hou je dus steeds aan de gangbare verkeersregels.
 7. Jouw portie Arla Skyr
  Onderweg, ter hoogte van het Kioskplein, kan je genieten van een lekkere portie Arla Skyr. Rijk aan eiwitten, 100% natuurlijk en 0% vet. Klinkt niet slecht toch?
 8. Deelnamepakket
  Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je deelnemersbadge ontvangt, krijg je het volledige deelnamepakket. Hou deze goed bij tijdens de wandeling! Naast Arla Skyr kan je ook genieten van:
       – Een Italiaanse cantuccini bij ACLI la Barraca
       – Een groentewrap op het Theodardusplein
       – Een Turkse baklava bij het Inloophuis
  Vergeet ook zeker je souvenir niet! Aan de finish krijg je een leuke CM Urban Walk Beringen magneet.
 9. Herbruikbare bekers
  Let’s go green! Je dorst lessen onderweg? We voorzien geen wegwerpbekertjes aan de bevoorradingsposten van de CM Urban Walk Beringen. Je kan er natuurlijk wel je eigen drinkbus of herbruikbare beker bijvullen. Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (op de be-MINE site) een handige opvouwbare beker voor maar € 3 aan de helpdesk.
 10. Hoe meer zielen…
  Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. zaterdagavond 1 juni (23u59).
 11. Have fun!
  Misschien wel de beste tip die we je kunnen meegeven. Vergeet vooral niet te genieten tijdens de wandeling! Maak er samen met je medewandelaars een onvergetelijke dag van.

PROGRAMMA

 • Vanaf 8u: afhalen groepspakket
 • 08u30 – 11u30: start in waves
 • 17u00: finish laatste deelnemer

 

We zien je graag aan de start! 👋
Organisatie CM Urban Walk Beringen

Deel dit bericht