FAQ

De CM Urban Walk Beringen – Mijncité is een thematische belevingswandeling. Een parcours van ongeveer 10 km leidt je langs en door het rijke mijnverleden van de stad. Maak kennis met het leven in en rond de mijn.

De wandeling is ongeveer 10 km doorheen een 14-tal locaties/gebouwen.

De CM Urban Walk Beringen – Mijncité vindt plaats op 2 juni.

Helaas is de Urban Walk niet echt een concept waar honden erg gelukkig van worden.  Een flinke wandeling in de natuur vinden ze veel leuker. In sommige gebouwen zijn honden ook niet toegelaten, het zou zonde zijn om die locaties over te slaan, voor de locaties doe je immers mee in de eerste plaats, nee?

Iedereen mag deelnemen aan de CM Urban Walk Series. Waar wacht je nog op? Schrijf je hier in voor dit evenement. 

Tot binnenkort?

Nee, inschrijven voor de CM Urban Walk Beringen – Mijncité kan enkel online t.e.m. zaterdagavond 1 juni (23u59) of zolang de maximumcapaciteit niet bereikt werd.

Bij je inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een leuke CM Urban Walk Beringen – Mijncité magneet
  • Deelnemersbadge
  • Proevertjes onderweg
  • Sportinez-verzekering tijdens de wandeling.

Je deelnemersbadge kan je vanaf 8u afhalen aan de inschrijvingszone. Deze ontvang je op vertoon van je e-ticket. Je magneet ontvang je aan de finish.

Let op! Hou je deelnemersbadge goed bij tijdens de wandeling. Enkel op vertoon hiervan ontvang je het volledige deelnamepakket.

Dat kan tot vijf minuten voor de sluiting van de start van jouw wave.

Check dan zeker de spamfolder van je mailbox. Als je de mail daar ook niet terugvindt, stuur dan gerust een mailtje naar info@golazo.com.

Je vindt alle info over bereikbaarheid en parking hier.

  • Vanaf 08u00: afhalen deelnamepakket
  • 8u30 – 11u30: start in waves
  • 17u00: finish laatste deelnemer

Er zijn toiletten aanwezig aan het startpunt en aan de rustlocaties op het parcours.

Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen gratis deelnemen aan de CM Urban Walk Beringen – Mijncité. Hiervoor moet je geen online inschrijving doen. Op 2 juni kan je bij het afhalen van je deelnemersbadge een CM Kids-bandje vragen om de wandeling te starten.

Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen inschrijven aan een voordelig tarief. Op basis van het geboortejaar wordt een korting van €10 aangerekend op het inschrijvingsformulier. Vanaf 12 jaar is de deelname betalend en ontvangt je kind dus ook het volledige deelnamepakket.

Nee, er zijn geen opbergmogelijkheden aanwezig.

Het parcours door de locaties is niet altijd rolstoeltoegankelijk. Hou rekening met veel trappen, weinig locaties hebben een lift. Er zijn natuurlijk ook de gebruikelijke stadsobstakels (vb: trottoirs en kasseien).

Voorwerpen die binnengebracht worden, worden verzameld aan de helpdesk. Als je achteraf merkt dat je iets verloren bent, stuur gerust een mailtje naar info@golazo.com.